Üvegek

 

2 rétegű üveg

2 rétegű üveg

Low-E bevonatos, argon gáz töltésű üveg

 

Az úgynevezett Low-E ( Low Emission = alacsony átbocsátású ) bevonattal rendelkező üvegszerkezetek hőszigetelő tulajdonsága nagy mértékben javítható. Ezért a Lokness® ablakrendszer minden egyes nyílászáróját, ablakát és ajtaját ilyen üvegezéssel készíti el alap áron. Argon gáz kitöltéssel és több rétegben, fémmel bevont,  Super Low-E üveggel 1,0- 1,1 W/m2K érték érhető el. Ennek feltétele, hogy a 4 mm – 16Argon – 4 mm Super Low-E üvegrend és a TPS, melegperemes technológia egyszerre érvényesüljön a Lokness® ablakrendszer műanyag és alumínium nyílászáróiban, ajtóiban és ablakaiban.

Lokness® ablakrendszer, már olyan kétrétegű üvegezést használ alapáron, ami 0,935-es Ug értékkel bír! Ezt, a Low-E bevonatának korszerűsítésével és annak a nyílászárókban, ablakokban és ajtókban való átgondolt felhasználásával sikerült elérnie a Lokness® ablakrendszer szerkezeteiben.

 

 3 rétegű üveg  

3 rétegű üveg

Három rétegű üvegezés már szinte mindenhova betervezhető! 

A Lokness® ablakrendszer, már olyan háromrétegű üvegezést használ nyílászáróiban, melyek megközelíthetik egyes téglafalak hőátbocsátási tényezőjét. 4 mm – 16Argon – 4 mm -16Argon – 4 mm Super Low-E üvegrend és a TPS, melegperemes technológia együttes használatával az Ug hőátbocsátási érték 0,55 W/m2K csökkenthető.

Az ár minimális emelkedésével a Lokness® ablakrendszer által kínált 3 rétegű üvegszerkezetek sokkal komfortosabbá és élhetőbbé varázsolják otthonát a tökéletesen szigetelő nyílászárók, ablakok és ajtók révén.

 Ragasztott biztonsági üveg

Biztonsági üveg

Kiválthatjuk a nem túl szép fém rácsokat.

A ablak és ajtó biztonsági üvegezése, egyfelől a bent lévő emberek biztonságát, másfelől pedig a betörők elleni védelmet hivatott ellátni a Lokness® ablakrendszer által gyártott nyílászárókban. Különböző biztonsági szintek ismertek. Az ablakban használt edzett üvegek ugyan szilánkokra robbannak erős fizikai hatás esetén, de épp az apró szilánkoknak köszönhetően nem okoznak sérülést. A többrétegű, aktív védelmet nyújtó ablak és ajtó biztonsági üvegek úgy készülnek, hogy 2 réteg ablak üveget egymáshoz laminálnak és közé egy, vagy akár négy réteg nyílászáró biztonsági fóliát, esetleg egy speciális gyanta réteget tesznek.

Lokness® ablakrendszer által alkalmazott ragasztott biztonsági ablak üvegek akár 30 vagy még több fejszecsapás elleni védelmet is biztosíthatnak.

 

Katedrál üveg választék

Lokness® ablakrendszer által gyártott nyílászárók, ablakok és ajtók alapkivitelében kínált, 2 rétegű, Ug = 1.0 W/m2 K, 4 mm – 16 argon – 4 mm Low-e üveg helyett a vásárlók ízlésének  jobban megfelelő katedrálüveget is választhat.

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!

Aero Afrika Alt-Deutsch
Bambusz Csincsíla Delta
Diamente Fatörzs Flutis
Hasir Krizett Mattflutis
Orchidea Screen Zebra