Szúnyogháló

Az éghajlat várható változása hazánkban is kedvez az egyre sokasodó rovarseregnek. Arra kell számíthatunk, hogy az időjárás melegebbre fordulásával szinte egész évben nagyon sok rovar, bogár próbál majd otthonunkba bejutni, sok kellemetlenséget okozva ezzel. Nemcsak a szúnyogok, hanem darazsak, méhek, molylepkék, legyek és más kellemetlenkedő rovarok is szívesen repülnek be otthonunkba.

Kellemetlenségek megelőzésére kínálnak tökéletes megoldásokat a Lokness® cég által forgalmazott szúnyogháló rendszerek!

Kiváló minőségű, és a legkorszerűbb rendszerű rovarhálók közül kiválaszthatja az Önnek és otthonának leginkább megfelelőt.

Fix szúnyoghálóinkat kisebb, mobil rovarhálóinkat a nagyobb nyílászárókra javasoljuk. Az alumínium keretes szúnyoghálók rendkívül tartósak, az UV stabil üvegszálas hálóinknak köszönhetően, évekig élvezheti majd a szúnyoghálóink által kínált előnyöket. A pliszé szúnyoghálók a nagy felületek, teraszajtók ideális rovarhálója.

Minden ablakra, teraszajtóra, ajtóra létezik megfelelő szúnyogháló. Ha egyszer építkezik…

 

Fix szúnyoghálók

Ár-érték arányban verhetetlen. Ebből kifolyólag az egyik legkedvektebb szerkezet.

Szemben más szerkezetekkel, mind mászó, mind pedig repülő rovarok terén biztonságos védelmet ad.

Nagy hátránya, hogy a szerkezetet vagy állandó jelleggel az ablakon hagyjuk, vagy kivételkor helyet kell találni számára a lakásban.

A keret színe alapban fehér cagy barna, de választható annak megfelelően, hogy a legtökéletesebben harmonizáljona nyílászáró megjelenésével.

 


 

Zsanéros szúnyoghálók

A zsanéros szúnyoghálók egyszerre ötvözik a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók ergonómiáját megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartamú szúnyoghálók készíthetőek.

 

 

 

 


 

Mobil szúnyoghálók

A mobil szúnyogháló kiváló megoldás a lakások repülő rovarok elleni védelmére miközben az ablakok szabad használata is megmaradhat.

A rovarhálót nem kell mindig látnunk. Télen, vagy borult időben felhúzható, ezáltal nem csak élettartama hosszabbodik, hanem több fény enged a helységbe.

Hátránya, hogy mászó rovarok ellen nem nyújt elégséges védelmet!

Utóladosan, redőnyre is felszerelhető, nem befolyásolva annak működését.

Sőt, a mobil szúnyogháló tetőtéri ablakokra is kiválóan alkalmazható a rovarok elleni védelem terén.


 

Mobil szúnyoghálók – ajtókhoz

A mobil szúnyogháló ajtóra szerelhető változatai elégséges megoldást biztosítanak.  Aránylag kevés helyigénnye és költséghatékony  megoldása miatt kiválóan alkalmas kis erkélyek esetén, és utólag redőnyre való szerelésnél is.

Használata nem olyan egyszerű mint a zsanéros vagy pliszé szúnyoghálóé.

Idősebbek és fiatalabb gyermekek nehezen vagy egyáltalán nem tudják biztonságosan használni. Erős behúzó szerkezete  miatt veszélyessé is válhat kisebb gyermekek számára!

 


 

Toló szúnyogháló

Ki és bejárást szolgáló nyílászárókra, (pl.: erkélyajtó, teraszajtó, bejárati ajtó,) javasoljuk az eltolható típusú szerkezeteket. Dupla szárnyú ajtóra az eltolható szúnyogháló a legtökéletesebb megoldás.

Tulajdonképpen egy csúszókeretbe foglalt, alumíniumkeretes szúnyogháló oldalirányú mozgatásával oldható meg.

A hálók kerete fehér vagy barna színű alumínium profil, mely igény szerint RAL-színmintából választott színre fúlható, hogy az épület színével leginkább harmonizáljon.

A szerkezetekhez különböző kiegészítők is rendelhetők: ilyen például a rugós zsanér, rugdosó, zárt, háló nélküli alsórész.


 

Pliszé szúnyoghálók

Lokness® cég által forgalmazott pliszé rendszerű szúnyoghálók exkluzív megoldást biztosítanak műanyag ablakokra és ajtókra egyaránt. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Akár 3 méter, maximális szélességig is ideális működést biztosít egy oldalra.  Ez a szélesség akár megduplázható, akkor viszont a rendszer lehetőségeiből eredően, kétoldali működtetés ajánlott.

A rendszer  akár zsalugáter – ablak, vagy vasrács – műanyag ablak közé is tökéletesen szerelhető. Tökéletes megoldás fix szerkezettel egybeépített  nyílászárók esetében, hiszen a pliszé szúnyogháló bárhol megállítható.

A pliszé szúnyogháló színe szürke, megegyezik más rendszerek (fix vagy mobil szúnyogháló) hálószínével, így biztosítva a teljesen egységes megjelenést. A pliszé szúnyoghálónál mágnes helyett kefe kerül a zárólécébe, így elegánsabb és könnyebb mozgatást tesz lehetővé, egyben a mászó rovarok ellen is kellő biztonságot ad.

Szerkezeti felépítésének köszönhetően idősebbek és gyerekek is könnyedén tudják működtetni.

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!