Szolgáltatásaink

 

 

nyílászárók, ablakok, ajtók, műanyag ablakok, helyszíni felmérés, ablak, ajtó

Helyszíni felmérés

A műanyag nyílászáró megrendelése előtt fontos, hogy pontosan felmérjék a falnyílást, ahova a műanyag ablak vagy ajtó kerül. Ezt érdemes szakemberre bízni, ugyanis 1-2 centiméter eltérés is nagyban ronthatja a nyílászáró hő- és hangszigetelési tulajdonságait, illetve többletköltséggel járhat a pontatlanság.

Az ügyfél árajánlatkérés előtt vagy akár után is kérheti ezt a szolgáltatást. Személyesen vagy telefonon történt időpont egyeztetés után kollégánk kimegy a helyszínre, ahol a nyílászáró leendő méretét pontosan és szakszerűen meghatározza, az ügyfél igényeivel egyeztetve.

Tapasztalataink alapján érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást, mivel ez a felmérés nem hasonlítható össze egy festő vagy kőműves felmérésével. Itt nem lehet saccolni, körülbelüli értékeket meghatározni. Adott nyílásba csak adott méretű nyílászáró építhető be.

Időpont egyeztetéshez kattintson ide!


 

nyílászárók, T-T ablakrendszer, műanyag ablakok, ablak, alumínium ablakok, ajtó, műanyag nyílászárók

Részletes, megrendelőre szabott árajánlat

Tervek, ügyfél által mért adatok vagy a helyszíni felmérés alapján készítjük el árajánlatunkat, melyet 1 munkanapon belül eljuttatunk az ügyfélhez.

Az árajánlatkérés történhet személyesen, telefonon, e-mailben vagy a honlapunkon keresztül.

Fontos tudni, hogy az árajánlat végösszege a felmérés után változhat, ugyanis előfordul, hogy a nyílászáró méretek nagyban, akár több centimétert is változhatnak, illetve az ügyfél több terméket (párkány, redőny, szúnyogháló, takaróléc) kér, mint amennyit az árajánlatkérésben feltűntetett.

Amennyiben szükséges telefonon, e-mailben vagy személyesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre, hogy leendő megrendelőink a lehető legkörültekintőbben tájékoztatva legyenek és valóban azt kapják, amit elképzeltek.

Árajánlatkéréshez kattintson ide!


 

tervezők, kivitelezők, nyílászárók, műanyag ablak, alumínium ablakok, ajtó

Műszaki tanácsadás

A műanyag ablakok egyre elterjedtebbek, s a mai modern ingatlanokban szinte kizárólag ilyen nyílászárókkal találkozhatunk. Ez nem is csoda, ugyanis ha egy műanyag ablak megfelelő minőségű és a beszerelése is tökéletes, akkor egy életre szól. Ezek az ablakok nem csupán kiváló esztétikai képet alkotnak, hanem energiatakarékossági, így költséghatékonysági szempontból is ideálisak. Egyértelmű tehát, hogy az ilyen nyílászáróké a jövő, s nincs ez másként hazánkban sem.

A műanyag ablakcsere Budapesten egyre népszerűbb szolgáltatás, ugyanis az ingatlantulajdonosok egyre több esetben szeretnék régi, elavult nyílászáróikat új, korszerű elemekre cserélni. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a műanyag ablakok esetén is találkozhatunk olcsó és gyenge minőségű termékekkel, amelyek nem fogják beváltani a hozzájuk fűzött ígéreteket. Alapvetően elmondhatjuk, hogy a műanyag ablakok kapcsán a minőség egyenes arányban nő az árral, azonban alkalomadtán találkozhatunk kivételekkel is. A megfelelő nyílászárók kiválasztását számtalan tényező befolyásolhatja, s ezek egytől-egyig nélkülözhetetlenek. Az egyes ablakok tulajdonságai alapvetően számokban, vagyis értékekben nyilvánulnak meg, amelyeket a megfelelő vásárláshoz ismerni kell.

Éppen ezért fontos, hogy a nyílászárók vásárlása előtt mindenképp konzultáljunk szakemberrel, aki objektív véleményt képes alkotni az adott termékekről. Amennyiben segítségre lenne szüksége a megfelelő ablak, vagy ajtó kiválasztásához, keressen minket bizalommal, s nem feledje, hogy a műanyag ablakcsere Budapesten, cégünk segítségével is megvalósítható!

Kattintson, ha megbízható partnert keres!


 

pályázatírás, nyílászárók, panelprogram, ablakok, ajtók, műanyag ajtó, műanyag ablakok

Egyedi méretre gyártás

Mi tudjuk, ahány ház, annyi nyílászáró. Előfordul, hogy a ház építése, felújítása során különböző okok miatt eltérhetnek az ablakok és az ajtók méretei az eredetileg tervezettől.

A probléma megoldása: méretpontosan legyártott műanyag nyílászáró, mely eltérhet a szabvány mérettől, de semmilyen felárral nem jár.

Különböző méretű, formájú és színű műanyag ablakok és ajtók gyártását és kivitelezését vállaljuk. Bármilyen legyen az elképzelése, mi megvalósítjuk!

Kérje árajánlatunkat!


 

helszínre szállítás, nyílászárók, házhozszállítás, házhoz, szállítás, ajtók, ablakok házhozszállítása, kiszállítása

Házhoz szállítás

A megrendelt műanyag nyílászárókat át lehet venni raktárunkban, vagy igény szerint házhoz szállítjuk az előre egyeztetett időpontban.

A műanyag ablakok és ajtók szállítása felépítésük folytán csak és kizárólag állítva történhet. Ellenkező esetben a bennük lévő üveg elrepedhet, illetve a gyári beállítások elmozdulhatnak, ezzel rövidítve élettartamukat, csökkentve működési kultúrájukat és a minőségérzetet. Ennek elkerülése érdekében cégünk saját autóval vállalja termékeink házhoz szállítását.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!


 

 

Beépítés

Saját, megbízható, több éves tapasztalattal rendelkezõ szakemberek állnak rendelkezésre, hogy a Lokness® cég által gyártott nyílászáró szerkezeteket a legprecízebben, a vevõi elvárásokat maximálisan kielégítve a helyükre beépítsék.

A jó beépítés záloga a hosszú élettartamú, hibamentes, tökéletesen mûködõ szerkezeteknek.  

Nálunk a beépítési költség tartalmazza a tökéletes kivitelezéshez szükséges összes anyagot, így nem merülhetnek föl “plusz” ráfordítás, rejtett kiadás.

Kattintson ide, ha nem szeretne meglepetéseket!


 

párkányt, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót, nyílászárók, utólagos munkálatok, ajtó, ablak

Befejező munkálatok

A műanyag nyílászárók beépítésén kívül az igény szerinti kiegészítőket felszereljük és utólagos beállításait is elvégezzük.

–   Műanyag párkány: A műanyag ablak párkányok UV védelmet nyújtó réteggel vannak bevonva, mely elősegíti a színtartósságot. Kimagaslóan teherbíró. A műanyag ablakokhoz hasonlóan több színben (és méretben) is rendelhető, így tökéletesen összeillik a műanyag ablakokkal.

–   Alumínium párkány: Különböző színben, méretben és akár hajlítva is rendelhető. Vastagsága 0,6 mm.

–   Takaróléc: Öntapadós kivitelű szegőléc. Színe a műanyag nyílászárókhoz illeszkedik.

–   Szellőző – Aereco: A műanyag ablakok gyártása során belemarjuk a nyílászáró felső tokjába. A légutánpótlás és a légelvezetés a feladata.

–   Műanyag/alumínium redőny: Különböző színben, méretben és tokkal, valamint szúnyoghálóval rendelhető.

–   Szúnyogháló: Ellenáll az időjárásnak, műanyag bevonatú üvegszálas anyagból készül különböző kivitelben.

Igény esetén a helyreállítási munkálatokat is elvégezzük.

Érdeklődjön munkatársainknál!