Legújabb technológiák sorát alkalmazzuk

Lokness® ablakrendszer a legújabb műanyag ablak gyártási tecnológiákat használja a nyílászáró gyártása során.

szolár üvegLokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó a legújabb műanyag ablakok gyártási tecnológiákat használja a műanyag nyílászárók gyártása során. A teljesen automatizált gyártástechnológiától, a kizárólag kézi munkával előállítható műanyag ablakok teljes palettájával várjuk az érdeklődőket orszászerte.

A Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által kínált műanyag ablakok és műanyag ajtók 3 mm -nél vastagabb oldalfalú műanyag nyílászáró profilokból épülnek fel, melyek messze meghaladják mind tartósságban, mind pedig megbízhatóságban a mások által használt B és C osztályos termékeket, A TPS ( termoplasztikus ) technológiával készült üvegek a korábban használatos hőszigetelő üvegekhez képest jelentős energiamegtakarítást eredményeznek, a fűtés számla kevesebb, a hőérzet nagyobb. A műanyag ablakokban alkalmazott TPS üvegcsaláddal megszűnnek az üveg felületén tapasztalható páralecsapódások, hőszigetelő tényező (az Ug érték) nagymértékben javul, mégpedig 0,1 W/m2K-nel. ezáltal a komfortérzet is jobb lesz.

 

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó másik újdonsága a GUARDIAN cég által kínált ClimaGuard® Solar üvegszerkezetek, melyek a kiváló hőszigetelés és a napenergia elleni hatékony védelem tökéletes kombinációját nyújtják.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által gyártott nyílászárókba – műanyag ablakok, műanyag ajtók – alkalmazható SOLAR üvegek, alacsony naptényezőjének köszönhetően a légkondicionálással járó költségek csökkennek, komfortérzet jelentősen nő. Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által kínált műanyag nyílászárók, és a benne alkalmazott ClimaGuard® Solar üvegszerkezet a lehető legjobb választás, ha fontos a fokozott hőszigetelés, a hatékony energiagazdálkodás, a magas fényáteresztés és a beltéri klímakomfort.

Lokness® műanyag ablakok a ClimaGuard® Solar üveggel együtt intelligens energiagazdálkodást és környezetvédelmet biztosít. A 42%-os naptényező hatékony naphővédelmet nyújt, amely a klimatizálási költségek csökkentését és a komfortérzet növekedését eredményezi.

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!