Aktualitások

TÉLI ABLAKCSERE?

 

A legtöbb ember nem cserélteti ki ablakait télen, inkább várnak vele tavaszig. Ennek több oka is lehet:

1. A legfőbb ok, hogy a beépítés során jelentősen kihűl a lakás, ami által magasabb lesz a fűtésszámla.

2. Egy másik ok, hogy túl hideg van a felhasznált anyagok száradásához, megkötéséhez.

Ez azonban tévhit, ugyanis téli beépítés során más fajta PUR habot használnak, olyat ami alacsonyabb hőmérsékleten köt meg, de ugyanolyan tökéletesen tömít és rögzít.

A számlát tekintve pedig a beépítés felér egy szellőztetéssel. Tehát a szakemberek csak annyi időre hagyják szabadon a nyílást, mint amennyi időt szellőztetéssel töltene, és mivel azért cseréli ki nyílászáróit, hogy jobb legyen a lakás szigetelése, így az új műanyag nyílászárókkal jelentősen csökkentheti fűtésszámláját.

Tehát ne várjon tavaszig! Cseréltesse ki régi nyílászáróit minél hamarabb!

 

 

AZ ABLAKCSERE CSÖKKENTI A FŰTÉSSZÁMLÁT!

 

Miért?

Mert a rosszul záródó, vagy elavult ablakok, ajtók résein keresztül kimegy a meleg, illetve bejön a hideg. Nem beszélve az üvegről, mely sokkal több energiát enged át, így a hideg üveg miatt a hőérzet is csökken, mint egy jól szigetelő műanyag ablakkal ellátott helyiségben.

 

 

MENNYI IDŐ EGY TELJES ABLAKCSERE…?

 

Valójában sokkal ilyesztőbbnek hangzik az ablak, vagy nyílászáró csere, mint amilyen valójában. Az emberek elképzelik, hogy napokra megszállják nyugodt kis életüket az ablak beépítő emberek és teljesen felforgatják a lakásukat.

Pedig erről szó sincs! Több éves, sőt évtizedes ablak és ajtó beépítési tapasztalat alapján kijelenhetjük, hogy a nyílászáró beépítés, egy előre, jól megszervezett munkafolyamat, amely az esetek nagy többségében meglepően rövid ideig tart. Természetesen, ehhez szükség van egy jól szervezett, szakemberekből álló csapatra, akik minden esetben a lehető legjobb döntéseket hozzák a nyílászáró szerelése közben. Ezeknek az szerelőknek, érteniük és tudniuk kell az ablakok és ajtók belső szerkezetét, felépítését, hogy mindig helyesen tudjanak dönteni egy-egy, nyílászáró beépítés során esetlegesen fellépő, nem várt eseményekben.

E mellett, felbecsülhetetlen tapasztalattal kell rendelkezniük az egyes épületek felépítésével kapcsolatban. Szinte ránézésre tudniuk kell, hogy az adott épület részére melyik a legkívánatosabb méretű és alakú műanyag ablak. Hiszen, ha esetleg tévednének, és az oda legyártott műanyag ablakok nem illeszkednek tökéletesen a ablaknyílásba, nincs esély a tökéletes munkára.

Sajnos, sokszor láttuk, hogy hozzá nem értő “szakik” milyen kárt tudnak okozni egy arra érdemesebb lakásban, épületben…

 

Lokness® ablakrendszer szakember gárdája folyamatosan tudja garantálni minden egyes vásárlójának a szakszerű és hibamentes ablak és ajtó, valamint egyéb műanyag nyílászárók beépítését!

Lokness® ablakrendszernél nem talákozhat félig elkészült, abba hagyott, vagy helyrehozhatatlanul elrontott munkákkal, ablakokkal és ajtókkal. Erre garancia a több mint egy évtizedes nyílászáró gyártó tapasztalat, valamint a hasonlóan régi ablak, ajtó és egyéb műanyag nyílászáró beépítési múlt. 

Fejlesztjük ablak és ajtó beépítő embereink szaktudását, felkészültségét, ugyan úgy mint az általunk gyártott és forgalmazott műanyag ablakok és ajtók minőségi szintjét. Igyekszünk mindig a legkorszerűbb műanyag nyílászárók gyártására, folyamatosan figyeljük és lépést tartunk a technika fejlődésével, hogy biztosak lehessünk abba, hogy vevőink mindig a legjobb ablakokat kapják.

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!