Aktuális akcióink

ISOLATO műanyag ablakok

 

PRIMO árában!!

 

85 mm – 70 mm -es árában!

{loadposition isolato}

 


 

ClimaGuard® Solar üvegszerkezetek

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó másik újdonsága a GUARDIAN cég által kínált ClimaGuard® Solar üvegszerkezetek, melyek a kiváló hőszigetelés és a napenergia elleni hatékony védelem tökéletes kombinációját nyújtják.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó álatl kínált műanyag nyílászárókba – műanyag ablakok, műanyag ajtók – alkalmazható SOLAR üvegek, alacsony naptényezőjének köszönhetően a légkondicionálással járó költségek csökkennek, komfortérzet jelentősen nő. Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó  nyílászáró, és a benne alkalmazott ClimaGuard® Solar üvegszerkezet a lehető legjobb választás, ha fontos a fokozott hőszigetelés, a hatékony energiagazdálkodás, a magas fényáteresztés és a beltéri klímakomfort.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által gyártott műanyag ablakok a ClimaGuard® Solar üveggel együtt intelligens energiagazdálkodást és környezetvédelmet biztosít. A 42%-os naptényező hatékony naphővédelmet nyújt, amely a klimatizálási költségek csökkentését és a komfortérzet növekedését eredményezi.

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!