Ablakszellőző

Folyik az ablakán a víz, penész jelent meg a szoba sarkaiban, dohos lakása levegője?

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó segít, hogy penészmentes legyen otthona!

ABLAKSZELLŐZŐ

A megoldás mindig a probléma okának megszüntetésében rejlik, vagyis az otthonában lévő páratartalom normális szinten tartásában.

Azért hogy ne alakulhasson ki magas páratartalom lakásában, amely víz formájában a leghidegebb felületeken (műanyag ablakok, ajtók, műanyag nyílászárók, falsarok,..) lecsapódva penészedést okozhat, a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó a legújabb páramentesítő technológiákat ajánlja Önnek!

Energiatakarékos, korszerű szigetelési eljárásokkal és a legkorszerűbb, Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által gyártott, légmentesen záródó műanyag ablakokkal ugyan jelentősen melegebb lesz otthonunk, de ezzel együtt megszüntethetjük a természetes légcserét is.

Így otthonunkban, családi házunkban az emberi tevékenység által termelődő nedvesség, mint például az egyszerű levegővétel és annak kifújása, fürdés, vagy éppen a főzés, nem is beszélve a különféle szennyezőanyagokról, egyre jobban terhelik életterünket, környezetünket. Párafeldúsulást, penészesedést eredményezhetnek.

Épületeinkben lévő műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók szellőzésének átgondolásával, megfelelően kiválasztott szellőzőelemek beépítésével gondoskodhatunk otthonunk energiatakarékos, páraszabályozott szellőztetéséről.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által beépített páraszabályozott szellőzési rendszerek, energiatakarékosan gondoskodnak minden lakás, családi ház, társasház, egyéb közintézmény szellőzéséről.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által használt, műanyag ablakokba épített rendszer, intelligens érzékelői a maximális komfortérzet érdekében kerültek kifejlesztésre.

Helyiségek levegőminőségéhez és a bent tartózkodók életritmusához igazodva folyamatosan szabályozzák a légutánpótlást, valamint az elszívott levegő mennyiségét és annak cseréjét.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó műanyag nyílászáróiba rendszeresített páraszellőztetők közül  a páraérzékelős légbevezetőktől a mozgásérzékelős légelvezetőkön keresztül, a csendes ventilátorokig mind-mind megtalálhatóak.

A rendszer alkalmazásával kiküszöbölhetőek az ablakok és ajtók fölösleges nyitogatásai okozta hőveszteség, és megelőzhetők, illetve megszüntethetők a korszerűen szigetelt épületekben, illetve modern nyílászárók alkalmazásakor oly gyakran kialakuló párásodás és penészedés okozta gondok.

Ezzel együtt kiküszöbölhetőek a penészesedés által kialakuló légúti megbetegedések jelentős része.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó vállalja műanyag ablakok, esetleg ajtók, valamint egyéb műanyag nyílászárók utólagos páraszabályozó rendszerrel való ellátását is!

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!