SIEGENIA német, csúcsminőségű vasalat

SIEGENIA német, csúcsminőségű ablak vasalat

 

SIEGENIA ablak vasalat gyártó cég méltán híres és elismert egész Európában sőt, világviszonylatban is jól hangzik a neve a műanyag nyílászzáró iparban. Talán az egyetlen nyílászáró vasalatot gyártó cég, mely a gazdasági helyzet és az azt előirányzó trendekkel szemben, nem kezdte el áthelyezni gyártókapacitását a gyengén fejlett régiókba, elkerülve annak kockázatát, hogy gyengébb minőségű termékek hagyják el gyártósorait.

Azon kevés, ablak részegység beszállító cégek közé tartozik, mely maximálisan megpróbálja figyelembe venni a nyílászárógyártó cégek érdekeit. Ezzel együtt, akarva akaratkanul a majdani műanyag ablak végfelhasználók, a Vásárlók érdekeit is segítik.

 

Folyamatos fejlesztéseikkel nem tudják, vagy nem akarják fel venni a versenyt más ablak vasalat gyártók. Nagyon sok műanyag nyílászáró alkatrész, kiegészító termék, melyet a SIEGENIA fejlesztett és gyárt, más, jól hangzó ablak vasalat márka logója alatt is forgalomba kerül. Sok nyílászáró gyártó nem is tudja, hogy valójában a SIEGENIA termékeiit építi be ablakaiba, műanyag nyílászáróiba, ajtóiba.

Nem csak egyszerű ablak vasalat kiegészítőkről van szó, hanem komoly mérnöki felkészültséget és precizitást igénylő ablakvasalat szerkezetekről. Mint például az ismert toló-bukó vasalatok, vagy a harmónika és emelő-toló szerkezetek működését zavartalanul működtető nyílászáró vasalatrendszerek. Az előbb felsorolt műanyag nyílászáró szerkezetekhez egyedül és kizárólag a SIEGENIA gyárt átfogó termékcsaládot, és egyéb kiegészítőket.

Természetesen, Lokness® ablakrendszer által használt nyílászáró vasalat családot nem csak a folyamatos ablak vasalat fejlesztése teszi kiemelkedővé, hanem az állandó, folyamatos minőségi kontroll is. Alacsony foszfortalmú, nagy szilárdságú, ugyan akkor nagy rugalmasságú, rozsdamentes acélból készült ablak vasalat elemek biztosítják a már elkészült műanyag nyílászárók számára a tökéletes működést hosszú évekre, évtizedekre.

Kiváló minőségű, acél görgős zárcsapok és az ehhez illeszkedő zárfogadók biztosítják hosszú évekre, évtizedekre a tökéletes záródás minőségi érzését, a műanyag nyílászárók részéről. Ez a kiemelkedő minőség teszi lehetővé, hogy évek múlva is kellemes érzés legyen használni az ablakokat, ajtókat. Emellett, ugyan az a műanyag nyílászáró képes a maximális biztonság lehetőségét is felajánlani az ablak vásárlója számára. A körkörös biztonsági ablak vasalatrendszer képes arra, hogy távol tartsa a nemkívánatos “látogatoktól” az otthonunkat.

Sokáig jelentett problémát, hogy a műanyag nyílászárók tökéletes, légmentes záródása és az utóbbi évtizedben elterjedt homlokzati szigetelő anyagok együttes használata megyszünteti az épületek természetes szellőzését, így a házak belülről penészedésre hajlamosak lettek. A SIEGENIA, az elsők között jelent meg az un. zárvaszellőző, vagy más néven résszellőző vasaltrendszerével. Ez az újítás tette lehetővé, hogy a bezárt ablakon keresztűl képes legyen a helység a természetes légcserére, annélkül, hogy ez a belső hőmérséklet rovására menne. Lokness ablakrendszer által kínált összes műanyag nyílászáróban megtalálható, ez az ablakok számára, manapság minimálisan elvárható technológia. Lokness ablakrendszer által gyártott és forgalmazott termékek tökéletesen megfellenek a műanyag nyílászáró vasalatok által támasztott igényeknek, esetenként még túl is mutatnak azon, ezzel is, volt és leendő vásárlóinkat szolgálva.

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!