Köszöntjük a Lokness® ablakrendszer honlapján!

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó

 

 Lokness®– Legjobb műanyag ablak és műanyag nyílászáró!

Lokness® – Kiváló minőségű műanyag nyílászáró gyártó!

 

Műanyag ablakok, és egyéb műanyag nyílászárók – közvetlenűl a  nyílászáró gyártótól.

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!

nyílászáró gyártó

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által gyártott műanyag ablakok és ajtók, Magyarországon kiemelkedően magas minőséget képviselnek. A több évtizedes műanyag nyílászárókkal szerzett tapasztalat, a szakértő munkatársak, a folyamatos újítások, a széles dizájn választék több ezer elégedett ügyfelet szerzett a Lokness® ablakrendszernek.

A Lokness® ablakrendszerrel Ön is a legmagasabb minőséget, megbízhatóságot, biztonságot és hosszú problémamentes élettartamot választja.

Hiszünk benne, hogy az általunk gyártott műanyag ablakok és ajtók hosszú távú megoldást jelentenek. A Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó termékei egy egységes műanyag nyílászáró családot kialakítva, hagyományos és egyszerű tisztítás és karbantartás mellett egy emberöltőn át és talán még azon túl is az Ön szolgálatában állnak. A kiválóan hőszigetelő műanyag ablakok és a tökéletes biztonságot nyújtó műanyag bejárati ajtók a legmagasabb komfortot és a legmodernebb technikát egyesítik magukban. Ahogy a „szem a lélek tükre”, úgy a műanyag ablakok és ajtók a házé, illetve a benne lakóké. Engedje meg magának, hogy a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó, műanyag nyílászáró gyártó által készített műanyag ablakok és ajtók jó képet fessenek Önről az utca emberének.

 

 

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó őszi akciója !

 

FAVORIT (ALUPLAST 4000) műanyag nyílászáró árából – 52% 

 

 PRIMO  (ALUPLAST 4022)  műanyag nyílászáró  árából – 49%

 

 ISOLATO (ALUPLAST 7000)  műanyag nyílászáró árából – 45%

 

PERFECTO (ALUPLAST 8000)  műanyag nyílászáró árából -15%

 

 kedvezményt adunk !!!

 

MIÉRT PONT A MŰANYAG ABLAKOK – AJTÓK?

A mai világban az egyik legfontosabb kérdés az energiatakarékosság. Ennek elősegítése érdekében érdemes régi nyílászáróit, legyen az akár régi műanyag nyílászáró is, kicserélni. De miért válasszunk műanyag ablakokat, illetve műanyag ajtókat?

– A fa nyílászáróval ellentétben a műanyag nyílászáróknak nincs utóélete, azaz akármilyen minőségű fa nyílászárót vásárolunk, 5-10 évente festeni, lakkozni, gondozni kell. A műanyag ablakok fokozottan ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. A műanyag ablakok és ajtók karbantartásáról bővebb információt a Fontos tudnivalók menüpontban talál.

– A műanyag nyílászárók árát tekintve is megfelelő választás. Viszont az alacsony ár nem jelent feltétlen alacsonyabb minőséget. A műanyag ablakok beszerzési árát, az 50 évet meghaladó élettartamukat és a karbantartás-mentességet tekintve jelentős megtakarítást kínálnak.

– Említésre méltó előnye még a műanyag ablakoknak és ajtóknak a rendkívüli hő és hangszigetelő képességük.

– A műanyag nyílászárók élettartama rendkívül hosszú, több mint 50 évet is meghaladhatja.

– Fontos még tudni, hogy a műanyag ablakok és ajtók 100 %-ban újrahasznosíthatóak. A régi műanyag nyílászárókat granulátummá alakítják, amit akár 7-szer is megismételhető.

A nyílászárók cseréje hosszú távú megoldást kínál, és ha nem is azonnal, de egy fűtésidény alatt garantáltan megtérül az áruk. Ezért fontos a megfelelő méretű és minőségű műanyag nyílászáró kiválasztása és annak szakszerű beépítése, amiben állunk rendelkezésére.

Összességében tehát a műanyag ablakok, műanyag ajtók megfelelő választás abban az esetben, ha Ön rendkívül jó ár/érték arányú terméket szeretne vásárolni.

 

 

Tapasztalatból mondjuk…

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó az eltelt másfél évtized alatt, folyamatos jelenlétével a magyarországi piacon meghatározó poziciókat ért el a műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók gyártásában. A műanyag ablakok és műanyag nyílászárók gyártása igen komoly szakmai felkészültséget és még több tudást igényel, melyet a műanyag nyílászáró vásárlója csak a felhasználás során kezd el igazán érzékelni és értékelni.

Műanyag nyílászáró gyártása …!

Nem egyszerű történet, ha igazán jót szeretne az ember … Műanyag nyílászáró nem terem a fán! Ahhoz, hogy megfelelő minőségű műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók készülhessenek jelentős, minőségi beruházásra van szükség. A műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók gyártásához szükséges gépek kiválasztása már eredendően meghatározza a később készülő műanyag ablakok és bejárati ajtók minőségét. Egy alap szintű műanyag ablakgyáró gépsoron, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem lehetetséges állandó, jó minőséget produkálni. Ezek a középszerű műanyag ablak és műanyag nyílászáró előállítására készült gépek, még a jóindulattal sem képesek közepesnél jobb minőségű termékek előállítására. Tehát, első szempont a jó minőségű géppark!

Amennyiben ez sikeres megoldódott, jöhet a műanyag nyílászárók alapanyagául szolgáló profil. Ez megint egy fontos része a majdani műanyag ablak és műanyag nyílászáró minőségi és tartósági kritériumainak. Amennyiben sikerült jó műanyag nyílászáró gyártó gépsort vásárolni, szinte kötelező a kiváló minőségű műanyag nyílászáró profil felhasználása.  Sok beszállító árul közepes, vagy annál kicsivel jobb minőségű műanyag ablak profilokat, de igazán jót csak kevesen. Ezek a beszállítók sokszor tudatában vannak az általuk kínált műanyag ablak profil minőségével, így az árakat is megpróbálják magasan tartani. Hosszas tárgyalásokra lehet szükség, hiszen magas profilárak magas műanyag ablak és egyéb műanyag nyílászárókat eredményez, melyet nem szertnek a vásárlók.

Ezzel párhuzamosan nagy odafigyelést igényel a műanyag ablakok és műanyag nyílászárók működésének elengedhetetlen része a vasalat beszerzésének folyamata. Kevés igazán jó műanyag ablakba és műanyag nyílászáróba való vasalat lelhető fel a magyar piacon. Sajnos a nyugati gyártók többsége, még mindig másodosztályú termékekekkel próbálkoznak a közép-kelet európai piacokon, köztük a magyar piacon is. Talán az egyetlen, de minden képpen a kevesek közé tartozik a SIEGENIA német cég, kik nem próbáltak meg gyengébb minőségű, Kelet-Európában legyártott, másodosztályú termékeket eladni, első osztályú, nyugati műanyag nyílászáró vasalatként. … és talán ezért választotta a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó is ezt a vasalatot műanyag nyílászáróiba.

Ezek után nincs más hátra, mint a gyártás a beszerzett kiválló alapanyagokból, jól működő gépeken! Önmagától azonban nem állnak össze a műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók. Szakemberek kellenek és nem is akár milyenek. A műanyag nyílászáró gyártást, mint olyat, nem tanítják sehol az iskolákban. Ehhez bizony sok-sok éves tapasztalat szükséges. Egyik vásárló sem szeretné, ha az Ő megrendelt műanyag ablakán, vagy műanyag nyílászáróján „tanulna“ bárki is…!

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó üzemeiben dolgozó szakemberek, hosszú-hosszú évek tapasztalatait összegyűjtve biztonsággal szerelik össze a megrendelt műanyag ablakok és egyéb műanyag nyílászárók sokaságát nap mint nap.

A vásárlók többsége nem is sejti, hogy valójában milyen sok összetevő határozza meg a műanyag ablakokat és egyéb műanyag nyílászárókat .Sokan azt hiszik, hogy a profil márkájának megkérdezése után mindent tudnak a műanyag nyílászáróról. „… és milyen profilból van?!“ Hányszor hallottuk ezt a kérdést. Valójában, így hangozna rendesen! Milyen profilból van? Milyen vasalat van benne? Ki szerelte össze? Nyugat-európai országokban már régen nem a profil márkája határozza meg egy műanyag ablak vagy egy műanyag nyílászáró értékét, hanem a nyílászáró gyártó cég neve maga a garancia a műanyag ablakokra és egyéb műanyag nyílászárókra.

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó munkatársai a lehető legjobb minőségű műanyag ablak és egyéb műanyag nyílászáró elérése érdekében napi rendszerességgel tesztelik a felhasznált anyagok minőségét, alkalmasságát, várható időtartamát. A fentebb leírt gyártási előírások betartása segíti elő, hogy a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó cég, több mint egy évtizede a magyar műanyag nyílászáró piac meghatározó résztvevője lehet.

 

 

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által kínált műanyag ablakok és ajtók ideális megoldást jelentenek új építésű házaknál, lakásoknál, valamint régiek felújításánál, illetve alacsony energiafelhasználású – és passzív lakásoknál egyaránt.

 

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!

 

 

 

Nyílászáró – Műanyag ablak | nyílászáró Budapest | bejárati ajtó Budapest | nyílászáró akció | nyílászáró gyártó | műanyag  ablak árak | nyílászáró ár | akciós bejárati ajtó | ablak akció | ablak csere Budapest | műanyag ablak