ISOLATO műanyag ablakok

A Lokness® ablakrendszer által értékesített, a nyílászáró gyártás legkedvezőbb tapasztalatait felvonultató termék, mely mind a műanyag ablakok, mind pedig a műanyag ajtók terén a legmagasabb ár-érték arányt képviselik.

{loadposition primo}

A Lokness® ablakrendszer által értékesített, a nyílászáró gyártás legkedvezőbb tapasztalatait felvonultató termék, mely mind a műanyag ablakok, mind pedig a műanyag ajtók terén a legmagasabb ár-érték arányt képviselik. ISOLATO műanyag ablakok és bejárati ajtók a sok éves tapasztalatnak és a jó beszállítói hálózatnak köszönhetően Budapesten, de még országos szinten is vezető pozíciót ért el az értékesítések terén.

A Lokness® ISOLATO nyílászárókkal a minőség többé nem megfizethetetlen…

Termékcsalád, műanyag ablak és bejárati ajtó szerkezetei 85 mm beépítési mélységgel rendelkeznek 6 kamrás, tökéletesen szigetelő kivitelben. Ehhez járul még a TPS technológiával ragasztott, 1.0 W/m2K hőátbocsájtású üvegszerkezet, mely más ragasztási eljárásokkal szemben az üveg szélei felé haladva sem veszíti el szigetelőképességét. Itt is megközelítőleg tudja tartani általános hőszigetelő értékét. Ezáltál a teljes szerkezetre tekintve is jelentősen javul a nyílászáró hang- és hőszigetelő tulajdonsága, mely télen és nyáron egyaránt megtakarítást jelent tulajdonosának.

Ha egyszer építkezik… ! Lokness® ablakrendszer!