Köszöntjük a Lokness® ablakrendszer honlapján!

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó

 Lokness®– Legjobb műanyag ablak és műanyag nyílászáró!

Lokness® – Kiváló minőségű műanyag nyílászáró gyártó!

Műanyag ablakok a Lokness® ablakrendszernél

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!

műanyag ablakok 1

Hazánkban rendkívül magas minőséget képviselnek azok a műanyag ablakok és ajtók, melyeket a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó készít. Rengeteg elégedett ügyféllel rendelkezik a Lokness® ablakrendszer, ez köszönhető széles választékoknak, állandó fejlesztéseknek, a szakszerűen felkészült munkatársaknak és a több évtizedes tapasztalatnak, amellyel a műanyag ablakok terén rendelkezünk. Ha műanyag ablakok és ajtók terén érdeklődik, állunk rendelkezésére Budapest területén.

A problémamentes és hosszú élettartam, a biztonság, a megbízhatóság és a legnagyobb minőség teljes mértékben garantált, ha Ön is a Lokness® ablakrendszert választja, amennyiben műanyag ablakok terén keresgél.

Hosszú távon is helytállnak a cégünk által elkészített műanyag ablakok, valamint ajtók, mi teljes mértékben hiszünk ebben. A kedves vásárló rendelkezésére állnak körülbelül egy emberöltőn keresztül is, a karbantartás és a tisztítás egyszerű és hagyományos, a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó kialakított egy egységes műanyag nyílászáró családot. A legtrendibb technika és a legnagyobb komfort egyesítésével a tökéletes biztonságot garantáló és nagyszerűen hőszigetelő műanyag ablakok és műanyag bejárati ajtók jellemzőek vállalkozásunkra. A műanyag ablakok tükrözik a házat és a benne lakókat, mint ahogyan „a szem a lélek tükre”. Az utca emberének is jó képet mutathat önmagáról, amennyiben a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó, műanyag nyílászáró gyártó által gyártott műanyag ablakok és ajtók valamelyikét választja. Budapest területén megtalálhat minket!

 

műanyag ablakok 2

 

Lokness® ablakrendszer-nyílászáró gyártó akciója!

 

FAVORIT (ALUPLAST INTERTECH) műanyag nyílászáró árából -53%

 

PRIMO (ALIPLAST 4000) műanyag nyílászáró árából -51%

 

ISOLATO (ALUOLAST 400Plus) műanyag nyílászáró árából -46%

 

PERFECTO (ALUPLAST 8000) műanyag nyílűszáró árából -5%

 

 kedvezményt adunk !!!

 

Miért ajánlottak a műanyag ablakok és ajtók?

Manapság az energiatakarékosság egy rendkívül fontos kérdés. Éppen ezért nem árt a régi nyílászárókat lecserélni, és ajánlott, hogy legyenek helyettük műanyag ablakok és ajtók. De hogy miért is ajánlott, hogy műanyag ablakok és ajtók legyenek felszelve Önnél?

– A fa nyílászárókkal egy idő után foglalkozni kell, gondozni, lakkozni és újra festeni, és ez független bármilyen minőségtől. A műanyag ablakok ezzel ellentétben nem rendelkeznek semmilyen jellegű utóélettel. Az UV sugárzásnak és bármilyen más időjárási viszonynak biztosan ellenállnak a műanyag ablakok. A Fontos tudnivalók menüpontban további információkat találhat a műanyag ablakok és ajtók kezeléséről, karbantartásáról.

– A legjobb választás az árak terén is a műanyag ablakok vásárlása lehet. Az alacsony minőség viszont nem feltétlenül van jelen az alacsony árú műanyag ablakok terén. Nem szükséges karbantartani őket, az élettartamuk az 50 évet is meghaladhatja, a beszerzési ár is remek a műanyag ablakok terén.

– Nagyszerű hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek a műanyag ablakok és ajtók, ez egy rendkívül nagy előnyt jelent.

– Több, mint 50 évig is szolgálhatnak a műanyag ablakok és ajtók.

– Nem árt tudni, hogy teljes mértékben újrahasznosíthatóak a műanyag ablakok. A régi darabokat granulátummá alakítják át, ez az eljárás pedig akár 7 alkalommal is megismételhető.

Sokan azt hiszik, hogy a műanyag ablakok egyből hasznot hoznak, ha azonnal nem is, de a téli, fűtős időszak alatt mindenképpen megtérül az áruk, így a műanyag ablakok kicserélése hosszú távon jelent megoldást. Állunk rendelkezésére Budapest területén minden tekintetben, ugyanis a műanyag ablakok és ajtók szakszerű beéépítése és a megfelelő minőség és méret kiválasztása rendkívül fontos.

Amennyiben a nagyszerű ár-érték arányt tartja szem előtt, a műanyag ablakok és ajtók a legjobb választás lehet Önnek is.

 

műanyag ablakok 3

 

Tapasztalataink

A műanyag ablakok és ajtók gyártásának terén állandó jelenlétével tekintélyre méltó pozíciókat ért el az elmúlt 1,5 évtized alatt a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó. A műanyag ablakok és ajtók vásárlói csak használat közben kezdik el értékelni és érezni azt a komoly tudást és szakmai felkészültséget, amely a gyártó által szükséges a műanyag ablakok és ajtók gyártásához.

A műanyag ablakok és ajtók gyártása

Amennyiben egy remek minőséget kíván az ember elérni, egyáltalán nem egyszerű a dolog, ugyanis a nem a fán teremnek a műanyag ablakok és az ajtók. Jelentős és minőségi beruházás szükséges, hogy megfelelő minőséggel rendelkezhessenek a műanyag ablakok és az ajtók. Meghatározó tényező a gépek kiválasztása, amely a gyártáshoz szükséges, nagyban befolyásolja ugyanis a minőséget a műanyag ablakok és ajtók tekintetében. Jó minőséget még a folyamatos odafigyelés mellett sem lehet előállítani egy alap szintű műanyag ablakok gyártására készült gépsoron. Amennyiben közepes minőségűak a műanyag ablakok gyártásához készült gépek, akkor az elkészült műanyag ablakok és ajtók is csak közepes minőségűek lehetnek. Ezért fontos tehát a legjobb, legminőségibb gépsor.

műanyag ablakok 4A műanyag ablakok profiljára szükséges odafigyelni a géppark kiválasztása után. A műanyag ablakok tartóssága és a minősége tekintetében is fontos elem a profil. A nagyszerű minőségű nyílászáró profil felhasználása elengedhetetlen, ha már minőségi a műanyag ablakok gyártásához vásárolt gépsor. Kevés beszállító árul a közepesnél jobb minőségű profilokat, közepes minőséget viszont sok beszállító tud készíteni. Éppen ezért az árakat magasan próbálják tartani, ugyanis ők is teljesen tisztában vannak a műanyag ablakok profiljának minőségével. A műanyag ablakok és ajtók árának tekintetében a drága árakat a vásárlók nem kedvelik, éppen ezért fontosak az üzleti tárgyalások, ugyanis nagy profilárak nagy árakat jelentenek a műanyag ablakok és más nyílászárók számára is.

A vasalatok beszerzésének folyamata is kiemelt figyelmet kíván, ugyanis a műanyag ablakok és ajtók működésének rendkívül fontos része. A magyar piacon nagyon kevés olyan vasalat található, amely megfelelhetne a minőségi műanyag ablakok és ajtók számára. A magyar piacon jelen vannak a nyugati gyártók is, ők viszont azóta is másodosztályú termékeket árulnak. Ez alól talán kivétel lehet a SIEGENIA nevű német gyártó, ők nem másodosztályú minőséget akartak első osztályúként eladni. Cégünk, a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó is ettől a gyártótól vásárolja a műanyag ablakok és ajtók elkészítéséhez szükséges vasalatot.

Ezek után a jól működő gépsoron és a megfelelő minőségű alapanyagokból elkezdődhet a műanyag ablakok vagy ajtók gyártása. Ezeket azonban remek szakembereknek kell összeszerelniük, annak ellenére, hogy iskolában az ehhez szükséges tudást nem lehet elsajátítani. Szükséges hozzá a rengeteg éves tapasztalat. Valószínűleg semelyik megrendelő nem szeretné, hogy a neki készülő műanyag ablakok és ajtók legyenek a „próbababák“. Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártónál kizárólag nagy felelősségtudattal és sok-sok éves rutinnal rendelkező szakemberek dolgoznak, akik biztonságosan készítik el a műanyag ablakok vagy ajtók sokaságát napról napra.

A műanyag ablakok elkészítéséhez nagyon sok összetevő szükséges, amelyek sokaságát a vásárlók nem is sejtik. A legtöbb vásárló úgy gondolja, hogy ha a műanyag ablakok típusát megtudja, akkor már mindent tud róluk. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy „… és milyen profilból van?!“. De a kérdéssor így lenne helyes: Milyen profilból van? Milyen vasalat van benne? Ki szerelte össze?. A tőlünk nyugatabbra fekvő országokban leginkább már a márkanév nagysága adja a műanyag ablakok és ajtók értékét, nem pedig a vasalat vagy a profil márkája.

A műanyag ablakok vagy ajtók várható időtartamát, a felhasznált anyagok alkalmasságát és minőségét minden nap ellenőrzik a Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó szakemberei, ez ugyanis a legjobb minőség elérése érdekében elengedhetetlen. A Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó az előbbi leírás alapján végrehajtott gyártás miatt meghatározó résztvevője a műanyag ablakok és ajtók piacának, már több, mint egy évtizede.

 

 

Lokness® ablakrendszer – nyílászáró gyártó által kínált műanyag ablakok és ajtók ideális megoldást jelentenek új építésű házaknál, lakásoknál, valamint régiek felújításánál, illetve alacsony energiafelhasználású – és passzív lakásoknál egyaránt.

 

 

Ha egyszer építkezik…, Lokness® ablakrendszer!

 

 

 

Nyílászáró – Műanyag ablak | nyílászáró Budapest | bejárati ajtó Budapest | nyílászáró akció | nyílászáró gyártó | műanyag  ablak árak | nyílászáró ár | akciós bejárati ajtó | ablak akció | ablak csere Budapest | műanyag ablak | euró árfolyam